MarkopPrivredno društvo „Auto Centar Markop“ d.o.o, sa preko šezdeset zaposlenih, se nalazi u industrijskoj zoni Opštine Požarevac. Prodajemo nova i polovna putnička i teretna vozila iz programa Mercedes-Benz.
Kod nas možete kupiti originalne rezervne delove iz programa Mercedes-Benz, ulja i maziva Castrol, Mobil i Oman po povoljnim uslovima. U svojim magacinima pored rezervnih delova, ulja i maziva posedujemo i asortiman guma kao što su Michelin, Continental, Dunlop, Goodyear, Fulda itd.
Uvozimo polovna specijalna vozila marke Mercedes-Benz sa Euro 3 motorima i to: autodizalice, miksere i pumpe za beton, kipere, kranove za elektrodistribucije, cisterne razne, autopodizače za kontejnere, utovarivace, bagere, kombinirke, valjke, vozila za odvoz smeća, čišćenje kanalizacije sa pumpama visokog pritiska, itd.
Posedujemo dva velika servisa za održavanje i remont vozila iz programa Mercedes-Benz do najvišeg stepena remonta. Vršimo punjenje auto klima kao i lakirersko farbarske radove. Posedujemo modernu opremu za centriranje trapova putničkih i teretnih vozila.
U sklopu „Auto Centra Markop“ posluje laboratorija za kontrolisanje tahografa.